Zink, een hoogwaardig product

Als bouwmateriaal in dakbedekking en in HWA-afvoersystemen is zink bij uitstek betrouwbaar, maar het laat zich als natuurlijk product organisch combineren met andere materialen.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van dit product zijn de kosten. Hierbij is het van belang rekening te houden met de uitzonderlijke eigenschappen van dit product. Denk hierbij aan levensduur, vormbaarheid, weersbestendigheid en onbrandbaarheid.

Goten hebben een lange levensduur, maar ook deze moeten wel eens vervangen worden. Het meest gebruikelijk is de goot te vervangen voor een nieuwe, van het zelfde soort. Bij nieuwbouw, renovatie of restauratie kunt u ook een geheel andere goot laten plaatsen.

Om een nieuwe zinken (of koperen) dakgoot helemaal af te maken, kunnen wij voor u de gewenste zinken (of koperen) HWA leveren en aanbrengen, compleet met beugels en wrongen.

HWA in zink of koper zijn een sierlijk element aan uw gevel. Daarbij is de levensduur langer dan van een PVC hemelwaterafvoer. Met HWA-afvoeren is er zowel in zink, koper en PVC keuze uit: Ronde of vierkante HWA.