Zoals de naam René Tenhagen Totaaltechniek al doet vermoeden lopen de werkzaamheden van René Tenhagen sterk uiteen, van het onderhoud van specifieke machines tot de aanleg van complete (elektro)technische installatie van woningen, agrarische bedrijven of andere bedrijfspanden.

Via onze site informeren wij u natuurlijk graag over onze werkzaamheden en mogelijkheden, maar wensen wij u ook extra informatie te geven over de producten waarmee wij werken en de manier waarop wij werken. Een aantal diensten en producten hebben wij er specifiek voor u uitgelicht. Mocht u informatie wensen over een product of dienst die u niet op onze site terug vindt, maar waarvan u verwacht dat u hiervoor bij ons aan het juiste adres bent, dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen middels het contactformulier op onze site.

Nefit Proline

CV-ketels

CV-ketels zijn door zeer innovatieve technieken over de jaren heen steeds zuiniger geworden en ook steeds milieuvriendelijker. Nieuwe CV-ketels worden steeds zuiniger in gebruik en daarom is het goed om te kijken naar de mogelijkheden voordat u uw CV-ketel laat vervangen.

Vanwege de absolute zekerheid en betrouwbare kwaliteit gaat onze voorkeur uit naar de HR-ketels van Nefit. Wanneer u geïnteresseerd bent in het gebruik van duurzame warmte en u daarmee energie wenst te besparen, dan informeren wij u graag over de warmtepompen van Nefit. Deze zijn vrijwel in elke situatie eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande of nieuwe Nefit HR-ketel.

Een groot voordeel van de EnviLine van Nefit is dat bij deze variant geen aparte airco en cv-ketel nodig zijn, een gasaansluiting evenmin. Omdat de EnviLine op elektriciteit werkt is deze in combinatie met zonnepanelen zelfs tot 100% duurzaam.

Naast een goede CV-ketel is het van belang dat uw CV-installatie goed is ingeregeld. Een goed ingeregeld systeem bespaard u energie en daarmee kosten.

Voor meer informatie over de warmtepompen van Nefit of CV-Optimalisatie, kijkt u bij Duurzame Energie.

Bij interesse kunt u natuurlijk ook ten allen tijde contact met ons opnemen of een bericht achterlaten.

Nefit Proline

Onderhoud CV-ketel

Een storing aan uw CV-ketel is nooit leuk, maar kan natuurlijk altijd voorkomen. Mocht u nog een vrij nieuwe CV-ketel hebben, dan hoeft u uw echter nog niet zo veel zorgen te maken. Pas wanneer uw ketel ouder dan 5 jaar is, is een uitgebreid servicecontract de moeite waard. Een onderhoudscontract is wel vanaf het jaar van aankoop aan te raden.

Wanneer u een CV-ketel aanschaft via René Tenhagen Totaal Techniek, verzorgen wij uiteraard graag het onderhoud van uw CV. Ook wanneer u uw CV-ketel elders heeft aangeschaft informeren wij u graag over de mogelijkheden m.b.t. onderhoud.

CV optimalisatie

Heeft u ook een radiator in de badkamer die altijd gloeiend heet wordt, terwijl het beneden in de keuken ijskoud is? Duurt het ’s ochtends altijd lang voordat de woonkamer op temperatuur is? Dan is het hoog tijd dat u uw CV installatie laat optimaliseren. U bent waarschijnlijk niet de enige, want volgens onderzoek functioneert namelijk 75% van de CV ketels niet optimaal.

Meer info