Onze krachten bundelen, dat maakt ons sterk!

Een bouw of installatie van A-Z door ons aan laten nemen, ook dat kan! Graag zelfs! Door de jaren heen, heeft René Tenhagen Techniek een heel netwerk opgebouwd met andere ZZP’ers en bedrijven in de bouw. Ondernemers met eenzelfde werkinstelling en passie voor hun vak. Zo kunnen wij u een compleet scala bieden aan diensten en producten. Van A tot Z verzorgen wij nieuwbouw, een verbouwing of renovatie van uw huis. Daarnaast leveren wij onze diensten uiteraard ook aan (agrarische) bedrijven, instellingen en scholen.

Zonnewaarde, Eibergen

Zonnewaarde richt zich op het geven van advies en de verkoop van complete zonne-energie installaties aan zowel particulieren als aan ondernemingen. Naast dit advies geeft Zonnewaarde totaal advies om te komen tot duurzame energieconcepten op maat. Ook kunnen zij u compleet ‘ontzorgen’, daar waar het gaat om de papierstroom rond wet- en regelgeving en aanvraag om subsidies bij de aankoop van een zonne-energie installatie.

Zonnewaarde is een jonge en frisse onderneming gestart door Frank van Waardenburg. Door de unieke en nauwe samenwerking tussen de inkoop van zonnepanelen en de samenwerking met (kleine) vakkundige installateurs,  zo ook René Tenhagen Totaaltechniek, kan Zonnewaarde zeer effectief inspelen op uw wens. Bij Zonnewaarde staat advies en kwaliteit dus voorop!

Bekijk website

Kachelbouwer, Geesteren

Affiniteit met duurzame oplossingen en daarin strevend en zoekend naar het maximaal haalbare, heeft geresulteerd in een mooie samenwerking tussen Ewald en René Tenhagen.

Gezamenlijk dragen wij zorg voor de advisering en installatie van de

5E Hout CV. Dit is een nieuw warmwatersysteem voor speksteenkachels, leemkachels, tegelkachels en andere warmteaccumulerende kachels. De module maakt de houtkachel nog completer als milieuvriendelijke en zuinige energiebron. De 5E Hout CV kan gekoppeld worden aan elke warmteaccumulerende houtkachel. De gepatenteerde module met warmtewisselaar maakt het mogelijk de kachel te gebruiken voor warmwatervoorziening in huis, maar bijvoorbeeld ook voor vloerverwarming. Eenvoudig, effectief en veilig.

Bekijk website

Erik Hartgerink Timmerwerken, Rietmolen

“Bouwen doe je nooit alleen” is het motto van Erik Hartgerink, iets waar wij ons helemaal in kunnen vinden. Ieder kent zijn eigen kwaliteiten als vakman en adviseur en maakt gebruik van elkaars kwaliteiten om te komen tot het beste resultaat. Erik is de aannemer, waarbij René zorgt voor de volledige installatie en het sanitair in de woning. Resultaat is voor Erik Hartgerink datgene wat de klant wenst, vakkundig gemaakt, sterk en gedegen maar ook creatief en gebruik makend van zowel ambachtelijke als moderne materialen, technieken en inzichten.

Bekijk website

Erik Vogt Tegelwerk en Montage, Rietmolen

Daar waar het gaat om het compleet betegelen en van uw nieuwe of te verbouwen badkamer maken wij graag gebruik van het specialisme van Erik Vogt. Wij kunnen indien gewenst alles voor uw regelen. Vanaf het slopen van uw oude badkamer en het bestellen van de uitgezochte materialen tot en met het afmonteren van het sanitair en de betimmering van het plafond.

Wilt u juist met een klein budget verbouwen en zoveel mogelijk zelf doen, dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Wij weten dat u uw badkamer eigenlijk geen dag kunt missen. Hier houden wij met onze planning altijd terdege rekening mee. Vanaf het moment dat wij beginnen met slopen zullen wij er alles aan doen om de badkamer zo snel mogelijk weer gebruiksklaar te hebben.

Bekijk website